fccleaning (4)
Industriële schoonmaak datacenters
fccleaning (4)

Materieel

Antistatische ESD productbeschermingskleding

Tijdens het werken met elektronische componenten is optimale bescherming vereist, want gevoelige componenten moeten beschermd worden tegen elektrostatische ontlading. Daarom maakt FCCleanTech gebruik van kleding die over eigenschappen met betrekking tot antistatische en elektrostatische ontlading (Electrostatic Discharge) beschikken.

Materieel

FCCleanTech maakt gebruik van deze stofzuigers met een HEPA filter. Deze HEPA-filter (High Efficiency Particulate Air) is een luchtfilter dat tot 99,99% van de stofdeeltjes groter dan 0,3 micrometer tegenhoud.

Nilfisk VP300 HEPA

Nilfisk GD5 HEPA

Nilfisk GM80P HEPA

Nilfisk VHS42

M.555 S E HEPA GS

777 ESD S GS HEPA

Bij ernstige vervuiling van een vloer heeft FCCleanTech  de beschikking over een borstelmachine. Met deze borstelmachine is het mogelijk de ernstig vervuilde vloer schoon te maken. Door het gebruik van borstels met verschillende grofheden behandelen we de vloer totdat het gewenste resultaat behaald is. Voorwaarde bij gebruik van deze borstelmachine is dat de vloer goed glad is, bij ongelijke vloertegels is het mogelijk dat de borstels de randen van de vloertegels teveel beschadigd en het resultaat niet te waarborgen is.
Onze borstelmachine borstelt en zuigt gelijktijdig, maar voor een beter resultaat word de vloer na behandeling nog een keer gestofzuigd met een specialistische stofzuiger met HEPA filter.

Boenmachine

FCCleanTech  maakt bij deepclean gebruik van, onder andere, een ionisatiepistool.
Een ionisatiepistool helpt bij het neutraliseren van statische lading op diverse materialen. Dit voorkomt dat stofdeeltjes opnieuw aangetrokken worden door de oppervlakken wat de kwaliteit van het materiaal ten goede komt. Het gebruik van het ionisatiepistool is pas zinvol bij een reiniging voor de definitieve opstart van de installatie of bij een periodieke reiniging van een operationele installatie

Ionisatiepistool

Ionisatiepistool

FCCleanTech CleanTech  kan een schoongemaakte ruimte voorzien van een kleefmat. Zeker wanneer er meerdere ruimtes worden schoon gemaakt is een kleefmat de uitkomst de reeds schoongemaakte ruimte schoon te houden. Een kleefmat houd 90% van het vuil onder de schoenen vast.

Kleefmat